Τρόφιμα

Αναλύσεις σε πρώτες ύλες επεξεργασίας τροφίμων (κρέας, γάλα κλπ), σε τελικά προϊόντα (κιμάς, κρεατοσκευάσματα, αλλαντικά, τυρί κλπ), σε ζωοτροφές, σε μέλι.

Το εργαστήριό μας, σε συνεργασία με διαπιστευμένο ιδιωτικό εργαστήριο τροφίμων, αναλαμβάνει την εκτέλεση αναλύσεων σε πρωτογενή παραγωγή κτηνοτροφικής και αγροτικής προέλευσης, καθώς και σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας των τροφίμων μέχρι και την παρασκευή του τελικού προϊόντος. Προσφέρονται έτοιμα πακέτα αναλύσεων ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις και προδιαγραφές των συστημάτων HACCP/ISO 22000, καθώς και οποιοσδήποτε συνδυασμός παραμέτρων προσαρμοσμένος στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών

Ενδεικτικά πακέτα αναλύσεων:

  • διαθρεπτική επισήμανση (πρωτεΐνη, λίπος, υγρασία, τέφρα, υδατάνθρακες, ενεργειακή αξία)
  • ολικά σάκχαρα
  • προφίλ λιπαρών και trans-λιπαρών
  • αφλατοξίνες
  • προγράμματα αναλύσεων σε κρέας (E. Coli, Salmonella spp, Listeria)
  • προγράμματα αναλύσεων σε τυρί (E. Coli, Staphylococcus, Salmonella spp, Listeria)
  • υπολείμματα αντιβιοτικών και φαρμάκων σε μέλι
  • προφίλ σακχάρων σε μέλι